Pages

3 September 2012

Edisi 3 Hari Yang Panjang

Adoi.... *pepagi lagi dah beradoi*
Cuti 3 hari yg sgt dimanafaat kan.
Byk menggunakan kaki. Smpai sakit betis, peha segala dah.

Dari hari Khamis - lps ofis.
Pergi Perfect Living.
Park kereta dkt Hentian Putra. Penat juga jalan kaki sbb besar oh Perfect Living tu. Sgt bes sebenarnya.

Jumaat. Yg kena paksa rela ke Janji Ditepati tu.
Jalan kaki sbb bas dah byk sgt. Tak boleh masuk dlm kawasan stadium.
Tp mujur tak jauh sgt.
Yg hazab masa balik la. Sbb balik sendiri. Jalan kaki dari monorel nak amik keta kat ofis.

Sabtu. Sebuk hantar barang kat KSU.
Lif pun sebuk dgn orang pindah.
So, nak cepat naik tangga lah.
Cam nak pitam naik ke tgkt 4. Mujo umah paling ujung dan paling dkt dgn tangga.
Lps tu cuci cuci rumah smpai ke malam.

Ahad. Pun ke KSU lagi. Igt nak pasang window dressing.
Tp Sunday - no drilling. So, kena postponed.
Kemas sesket. Then saja lunch kat sana. Tapau je dan berkelah la dlm umah yg takde apa pun lagi tu. Huhu.

Dan Isnin sudah.
Minggu yg agak pack dan sebuk.
3 menda yg memerlukan perhatian lebih.
Rumah. Registration. Interview.

Cuba utk mengatasinya.
Walo sebuk, tapi rasa seronok.
Mungkin ini dinamakan kepuasan :)

Citer panjang - next entry - kalo free, malam kang kat hotel ai tulis. Hihi.
Yer, ai tido hotel mlm ni n malam esuk.
Ahahaa. Macam jauh kan. De Palma ja. Ahahahah :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign