Pages

10 September 2012

Edisi Khamis, Jumaat, Sabtu dan Ahad

Aloha!
Ahahaha... tetiba nak ber aloha apa hal?
Oke, salam pagi Senin. No Monday Blues oke.
Dah 10hb hari ni yer. Cepat nya masa berlalu. Rasa baru je masuk bulan Sept tu ari.

Cipta rekod.
3 hari straight tak bukak blog.
Perkara ini jarang2 terjadi.
Jika ini terjadi bermakna sangat sangat bizi.

Ekceli start hari Khamis (6 Sept) da bizi.
Seharian, dari jam 8 pagi hingga 5.00 petang duk dlm bilik interview.
Entry yg ada hari Khamis tu pun seme lah autopublish.
Yer, mmg paling lama lah interview kali ni.
Da settle interview pun balik lewat juga.
Jumpa bos dulu sbb esuknya (Jumaat) nak cuti.
Dalam nak kemas2 barang nak pindah, sempat lagi pegi Sogo jap.
Ada Sogo Card n Maybankcard sale kan.
Beli langsir, set comforter n bantal.

Hari Jumaat (7 Sept) lak lagi memacam hal.
Pepagi register @UM.
Lps tu p kedai yg beli tv. Settle kan.
Ptg tu g Nagoya jap.
Balik tu, apa lagi, ngemas barang la.
Kul 2 pagi baru stop. Tu pun tak siap kemas lagi.

Sabtu (8 Sept) - pindah randah day.
Phew.
Kul 5.30pagi dah bangun. Sambung kemas lagi. Clear kan peti ais segala.
Sbb kul 10 pagi lori sampai
Adoi. Memang penat terlampau.
Dan malam pertama di rumah baru. Hihiw.
Alhamdulillah.

Ahad (9 Sept)
Mengemas la apa lagi.
Dari pagi smpai ke malam.
Tu pun duk ulang alik rumah lama sbb byk barang tak angkut naik lori.
Penat tak usah nak kata lagi. Sakit betis, sakit lutut segala lah.
Dgn layan jammed orang pegi balik open house lagi kat Jalan Tun Razak tu.
Kul 9 jammed cam orang balik kerja. Ceh!

So, nenati baru citer satu persatu.
Harus citer, buat kenangan kan. Bukan salu ada experience pindah randah ni kan. Huhu.
Hari ni ada makan makan sempena raya bhgn kiterang.
Jemput lah datang yer. Hihi.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign