Pages

8 March 2016

Sesi Perbincangan Bersama Doktor Natasha

Sebelum ni pernah juga war warkan berkaitan perkara ni.
Tapi, masa tu belum dapat exact date utk buat sesi ni.
Ding dong cuti berbagai bagai masa awal tahun tu ari.
Pastu jadual doktor pun padat.
Memang susah nak set date ni. Doktor free, participant nya pula tak free.
Participant free, doktor pula ada talk. Hihi.
Begitu lah seadanya.
Akhirnya doktor pilih pada 12hb Mac.
Kalau ikutkan pun, time tu cuti sekolah, and ramai pun ada komitmen.
Tapi, tak pe lah. Kita try.


So, if ada rakan2 TTC yang nak join, di alu-alukan.
Detail sesi :
Date : 12 Mac 2016 (Sabtu)
Masa : 1-2pm
Tempat : KL Fertility Centre
Isi perbincangan : 
Sesi ice-breaking, topik berkaitan fertility i.e PCOS, dan sesi soal jawab berkaitan termasuk hal supplement, ubat-ubat, cara treatment dsb.
Sesi ini adalah secara private dan dihadkan seramai 10orang sahaja.

Kalau ada yg berminat just emel : idaramli2011@gmail.com.
Atau tinggalkan emel di ruangan komen.

p.s : Saya adalah patient Doc Tasha dan dapat rawatan di KL Fert pada bulan Julai - Sept 2015. Hasil rawatan? Kena lah join sesi ni.. hihi :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign