Pages

22 March 2016

Sleepy

Current mood.
Mengantuk oi.
Lemau.
Cuaca pun mendung je kan.


MC kang tau la.
Huwarhhh...




p.s :
Byk tempat hujan pagi ni. Alhamdulillah. Sejuk sket.
Semalam panas sgt even duk dalam ofis smpai bergaduh dgn boss sbb nak suruh dia turunkan sikit suhu econ. 
Boss kata kalau turun suhu nanti banyak bayar bil letrik.
Sedihnya rasa hati.
Dah la kepanasan melampau.
Bukan lah aku sorang yg rasa panas. Semua pun kata panas.
Lagipun, masa ni je lah kita minta utk adjust suhu tu. Time lain takde pun.

Balik rumah, mandi dekat nak sejam. Puas hati.
(nak berendam dalam swimming pool, pool pulak dah sebulan lebih rosak tak siap2 baiki. Sampai laki aku haruk dekat management dah. Bongok. Maintenance kita tak pernah fail bayar).

Takpe lah. Biar lah kita kepanasan asal bil elektrik ofis tak naik, kan?
Biar lah bil air, bil elektrik (dah hehari pasang econ, kipas 2,3) rumah kita yang naik.
Redha. Dan bersabar.
Kita sbg rakyat marhaen mmg tiada daya dan perlu berkorban di mana mana.
Moga Malaysia terus kaya hendaknya.

1 juta komen:

Semangat, jangan tidur larut malam.

Download film 720p

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign