Pages

16 March 2016

Kenapa Bayar Lebih?

Hotel yang sama, bilik yang sama...
Tetapi, dua harga yang berbeza...
Kenapa bayar lebih?
Anda boleh mencari hotel ideal anda di trivago...
Trivago membandingkan lebih daripada 200 laman web..
Anda boleh mencari hotel ideal anda dengan harga terbaik..
Hotel? Trivago!


Hee.Hee.Hee.
Saja, pi tepek iklan trivago ni.
Sbb kelakar je orang suka komen iklan ni kat FB (tp kadang annoying juga kan!)
Pastu kat page mana ke ntah.
Amran fans ke mana ke, dia kata, kalau buat iklan tu mak kau hijau!
Tapi, bila terbaca iklan ni sure nak imagine orang dlm iklan tu yg nari gedik2 tu. Yg pompuan dapat harga murah tu. Huhu.

Wes.
Takde apa lagi nak story.
Cuma nak gitau, tu hari pergi Melaka. 2 hari 1 malam.
Redeem voucher yg beli kat Matta Fair last year.
Berbaloi nak harga tu. Sbb tu kalau ada kesempatan, pergi la Matta Fair tu (esp kalau MF ni dkt dgn tempat uols lah). Ala, biasa lah orang ramai2 tu. Jangan lah pergi waktu peak hour. Pepandai lah carik waktu.
Tapi, ye lah. Ada orang tk suka style camni. Kalau byk RM takpe lah beli direct dan harga tinggi sket kan. Buat apa nak rebut2, ye dok.
Tapi,
Hotel yg sama, bilik yg sama, tetapi dua harga yg berbeza. Kenapa bayar lebih?
Hiksss :P
Kalau utk orang suka dan selalu travel, kesempatan ni lah mmg diambil.
Takat ni byk juga yg aku dah beli dari Matta Fair dan mmg puas hati lah.
Antaranya - Superstar Libra Cruise, Langkawi n latest ni Melaka.

Nanti lah citer pegi mana, stay mana kat Melaka tu.
Sementara tu, layan dulu Coconut Shake ni :P


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign