Pages

4 November 2013

Can't Wait! - Hunger Games : Catching Fire


*Tasaba nak tengok tp masa keluar citer ni, family aku datang sini n kami ada family trip (Insyaallah).
*Jadi, bersabo je lah tggu hingga ke next weekend nya.
*Excited nak tgk sbb dah baca trilogy dia. Kali ni semua pemenang2 keluar untuk bertarung lagi sesama sendiri.
*Tak mengapa lah lambat tgk pun sbb citer ni tak glamer cam movie trailer yang lain.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign