Pages

19 November 2013

Lega Dalam Gusar

Legaaaaa......
Satu hal settle.
Alhamdulillah. Walau ada menda tak menjadi seperti aku nak, tapi.. redha lah. Mungkin ada hikmah di sebaliknya. Allah jadikan sesuatu itu mesti bersebab kan.... *mood pasrah sebenarnya*

Dia kan. Kalau datang satu. Memang lepas tu bertimpa timpa menda kita nak pikir dan nak kena buat.
Kalau takde tu. Takde la. Smooth je.

Sekarang ni udah la busy dengan pekeliling baru yg penambahbaikan skim perkhidmatan tu (ceaa... org J senyum la.. seolah naik pangkat tu. Esp J17.. )
Lps tu dengan 6k permohonan jawatan kosong tu.
Lps tu, aku dah jarang post gmbr kat instagram sbb kan UMobile aku yg "bagus" sgt tu dah barred talian aku. So, sunyi sepi instagram. Lantakkkk...... Line DiGi plak da smpai limit. Elok lah tu. Lps tu, kalau dah unbarred pun, sim kad tu mana aku nak sumbatkan entah sbb talipon yg aku letak sim card tu aku dah jual. Muahahaha. Dah la no TAC dari Maybank kat situ. Haihhh.. bijakk..bijakkkk...

Then. Itinerary trip Pantai Timur tu lak. Takat ni dah settle lah. Cuma nak top up memana kedai makan yg bes lagi. Kut2 ada option. 
Tapi, nak pergi tu mmg bes (3 kereta la kot, sbb abg kat Ipoh pun join. If not, 2 kereta ja), cuma skrg ni tahu saja lah. Mendung sesajooo....... mendung takpe. Harap2 jangan banjir la sana. Amin. Amin. Amin. 

Tu lah dulu. Tu yang dikatakan lega... dalam gusar.

See u when i see u.
Tata!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign