Pages

7 November 2013

Busy : Pasal Kerja dan Bukan Pasal Kerja

Busy!


Dengan borang-borang permohonan jawatan kosong tu hari.

Dengan orang orang call pasal borang tu. Ada yg nak hantar lagi. Ada yg nak suruh cari nama (cop.. suruh carik nama... ada lebih kurang 5k kot borang kami terima..tu pun secara rough tu..bukan exact figure. Tentah lebih)

Dengan orang yg naik KUP (15 tahun pun tak settle lagi dah keluar yang 13 tahun pulak - refer Pekeliling. Sapa kump Pelaksana yang dah cukup 13 tahun tu..get ready je la naik KUP yer.. Tahniah. Huhu)

Itu pasal kerja.
Pasal  bukan kerja.
Sibuk plak nak trade in barang lah. Nak beli itu, nak beli ini.
Lagi, belum buat itinerary yg Pantai Timur trip's tu (musim hujan dah sana..kang ada yg terperangkap kat Ganu kang nih.. Haha). Itu pun mujo course tak jadi. If not..derang nak course sama date aku nak g bercuti tu.

Hai. Pendek kata memacam lah nak kena buat dan kena pikir.
Busy..busy...

p/s : Bagus gak busy busy ni, takde la nak terpikir pasal TTC sangat.. Chill!!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign