Pages

18 November 2013

Katalog Tupperware : 11 Nov - 31 Disember 2013

Lambat plak release katalog ni. Buzy..zibi..buzy.

Bulan ni tema Krismas. Tapi bagi aku, bulan ni tema aku adalah menahan diri dari tengok bekas kaler purple. Phew *lap peluh*. Byk tul set purple ni. Rasa cam arghh... kena tahan sbb aku baru order Correlle, tp taktau selama mana boleh bertahan nih. Ah..kenapa plak kau keluarkan set purple time nih?? mengapa? Dah ah. Jom lah cuci mata.


Eco Bottle : RM90 utk 4 bijik tu. Each 750ml
Dan free lagi sebijik kaler putih.

OMG! Modular Mates Set : RM197.70
Boleh beli Freezermate 3.3liter(2 bijik) dengan harga RM97.80 atau
Freezermate 1.3liter (2 bijik) dengan harga RM49.80
Oke. Tarik flower petals, nak beli, taknak..nak beli, taknak..

Dan set one touch.
Juga purple.
OMG! *pengsan*

Macam comel jeeee...
Small Clearmates : RM63.90
Christmas Tumblers Gift : RM58.80

Aku rasa cam nak je ni walau utk kids sebenarnya ni.
Cukup la utk lunch aku nih
RM28.00 (2 biji)

Oke. Ni utk sapa2 yg nak cukupkan liter minum air masak setiap hari.
Cam aku, mmg aku bawak fridge water bottle tu everyday ke ofis.
Bekas tu 2liter. RM41.00
Takpun, kalau taknak 2liter, ada yg 1.5liter (RM56.50)
Siap dapat pouch 

Ni pun cantik. Tp sbb aku dah ada, jadi boleh abaikan.
Large square round RM76.80 (4 biji)

Bekas beras ni dah naik sket rega dia.
RM295.00


Itu lah antara menarik bulan nih.
Kalau ada berkenan, nak beli dgn pnstoberi pun boleh.
Tu harga katalog, ai bagi harga diskaun lagi.
Tapi kat FB pun ramai yg jual lagi murah2. Huhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign