Pages

13 January 2016

Nak Tengok : Kung Fu Panda 3


Nak tengok sangat nih.
Sbb Po dengan anak2 dia yg comey nih.


Dah kenapa comey sangat niiiihhhh?? *ketap bibir geram*


Lambat lagi. Bulan 3 nanti. 10 Mac 2016 baru release.
Huhuhuhu....
Oh. Masa cuti sekolah bulan 3 tu ya (tahu ada cuti sekolah sbb nak pergi bercuti ngan famili. Hihi).

Aduyai.
Sebenarnya banyak kali dah nak pi tgk wayang, tapi ter pegi.
Hunger Games pun tak tgk.
Tu ari dah nak beli tiket online Dilwale. Entah cam hapa ja web tgv masa nak beli tiket tu. Langsung tak beli. Dan langsung tak pegi. Padahal skrg ni merata tmpt dah boleh tgk. Seme tmpt baru2. Kat Jusco AU2, kat Quill Mall, kat Sunway Putra. Tapi tu lah.. bila nak pergi, rasa maleh pula.

Yang ni memang rasa nak pergi tengok. Sbb yang part 1 n part 2 pun tgk wayang.
MyDH mmg tak kuasa nak tgk katon ni. Tapi takpe..akan ku heret juga. Dia nak tido dalam wayang tu pun tido lah. Haha.
Okay. Boleh mark dah dalam kalendar.

3 juta komen

Comelnya baby panda tu..dh jd ayah dh..? hehehe follow citer ni since dr mula lg.. mmg pantang tgk citer2 camni.

iye ke kak?? amir suka cite ni aduhh muntah ijo kt org layan dvd dia kat rumah masa dulu.. lps tu skrg kat astro pun ade ulangan .. layan lagi.. nanti nak bwk g tgk wayanglah.. x dpt bercuti dpt tgk wayang pun okey jgkkan ... masa bersama itu penting.

AINI HALIM :
Kan..comey sgt.. nak tgk..nak tgk..

MASYA :
nati buleh la bawak Amir.. cuti sekolah pun time tu :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign