Pages

22 January 2016

Happy Long Weekend #1


Happy Long Weekend uols.


Next week long weekend lagi.

Next next weekend pun long weekend jugak.

Best nya! Ini semua cuti free yerp. Cuti tahunan utk tahunan ni masih belum diusik. Ngeh ngeh ngeh.

This week tak ke mana.

Next week balik kampung. Sbb orang wilayah je cuti, jadi kebarangkalian highway padat macam Chinese New Year tu tidak lah kan. Ramai tu mmg ramai. Orang KL pantang cuti kan. Harus berdedai menuju ke utara gak tu. Pegi Penang lah, Cameron lah. Takpe. Boleh consider lagi.
Kalau balik CNY tu mmg menempah lah. Idok le teman weyyy... Nak masuk toilet kat RnR pun kena beratur sejam. Haha (T_____T).

2 juta komen

cuti orang wilayah tu la kena app spital..
huuuuuuuu

Salam weekend dr langkawi. Cuti ni akk sampai lgkawi je. Cuti cuti akan datang dok umah je la.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign