Pages

13 February 2017

Selamat Bersara Boss

Kalau aku tak buat entry ni, sampai bebila takkan buat.
So, meh la ambik kesempatan sket untuk jot down this memory.
Memory bersama boss kesayangan.
Last month punya cerita.
Eh. Bukan last month.
Bulan Disember.
Last year punya cerita ko... Haha.


Ni kiterang buat private majlis untuk our boss.
Sbb nanti tahu mesti ada majlis besar kan.
So, ni spesel utk boss dari kami team HR.
Tema hitam merah.




Acik la punya idea nak bagi nampak sama. 
Muehehe.
Best. Semua pun sporting.
Sempat la main amik gambo mannequin challenge lah, boomerang lah.


Pastu tetiba deme suruh acik jadi wakil bagi ucapan plak.
Adeh.
Makan sedap. Majlis pun best. Ada nyanyi2 karoke bagai.
Kami 20 orang ja. Jadi, takde lah formal formal pun. Santai ja.




Ini antara boss kesayangan.
Boss yang boleh dibuat kawan gaduh.
Meuehehe.


Ko mampu gaduh ngan boss gred 54?
Masa boss bagi ucapan tu, boss kata paling teruk dia nak layan aku is masa aku pregnant. Kihkihkih. Sudahnya bebudak ni kata dakRizq tu muka cam atok Mokh (boss).
Ye lah, bergaduh pasal air cond lah (dan aku salu MC waktu aircond rosak), bergaduh pasal tak dpt cuti lah. Muehehe. Kenangan betul :)


Paling sedih tak boleh bendung adalah masa hari last boss.
Sedang elok hari Jumaat plak tu.
16 Januari secara formal boss bersara. Hari Isnin. Jadi, Jumaat tu kira ari last beliau lah.
Sedih weh.
Berair mata hidung semua lah.


Boss, saya minta maaf ya atas segala kesalahan sepanjang sy bekerja dengan boss.
Banyak sy belajar dari boss.
Belajar jadi penyabar.
Belajar jadi jangan "metor" selalu.
Belajar jadi jangan berkira.
Terima kasih juga bagi saya APC tahun 2012 dulu.
Ini boss ke5 saya.
Dan boss paling lama menyelia saya.
Boss yang tak pernah marah.
Boss yang sangat sabar.
Boss yang sangat "fatherly"
Boss yang sangat memahami.
Saya doakan boss sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik.


*Rizq belum jumpa atok Mokh dia lagi ni. Hihi.

1 juta komen:

so far i keje ngan boss lelaki mmg cool je dorang nih...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign