Pages

2 February 2017

Cuti Cuti Ke PD

Ini cerita bulan Disember tahun 2017.
Kira cerita last year lah.
Kena cerita jugak. Tak syok pulak kalau tak dicoretkan kat dalam blog ni.

Okeh. Ni kira macam family holiday kami utk tahun ni.
Rancang dalam bulan 9 ke camtu lah.
Adhoc ja sbb ketua rombongan kan lama duk kat rumah berpantang.
Jadi, takde lah nak pergi Matta Fair ke apa.

Diskas dalam w.app, pastu terus jadi.
Mula family abgnyah pun nak join, pastu tak jadi sbb derang dah beli tiket pi Jakarta.
Jadi, ada family abgcik (tu pun tak semua, anak dia 2 orang tak join), and family abgcho.
Okay lah tu kan.
Kami pergi PD lak.

Sewa homestay.
Tapi homestay ni takde la bebetul kat laut.
Kami sewa Jauzara Homestay.
Best. Besar rumah ni. Boleh sumbat lah 5,6 family pun.
Tapi, kena tido lambak lah kalau reramai tu.
Bilik ada 4.
Kami just nice ja lah. Cukup2 ja bilik tu.

Pergi 2 malam je.
Tapi cuti cuti ni lebih kepada rilek rilek ja pun.
Check in 13 Disember.
Lunch pun tak carik kedai apa. Beli lauk, makan kat rumah tu ja.
Pastu rilek2.
14 Disember (ehem, bufday ai tu), baru gi pantai.
Lps tu rilek2 kat rumah ja. Petang tu minum petang, and potong kek birthday


Pendek kata byk rilek ja.
Takde pun nak buat bbq ke apa.
Semua pun malas nak kecah2. Hehehe.
Tapi, okay lah homestay ni.
Ada kolam. Tetiap hari ada pakcik akan datang bersihkan.

Tak byk ambik gambar, tapi blh masuk blog Jauzara ni utk tgk gambar.
Sama la. Apa yg ada kat gambar tu, macam tu gak yg ada kat homestay.
Best kawasan tu. Sunyi ja.
Kiterang siap tanya berapa ribu owner tu beli rumah tu.
Hihi.
Best betul kalau dapat buat investment camni kan.
Untung n berbaloi.
Oh. Tak byk gambar buleh upload sbb macam tak sesuai untuk tontonan umum.
Hihi.




Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign