Pages

16 February 2017

Happy 13th Work Anniversary

Last year tiada cerita tentang work anniversary.
Last 2 year ada.
Di sini.

16.2.2004.
Hari ni 16.2.2017.
13 Tahun sudah.

Kalau masih di gred lama, dah boleh dapat time-based, kan?
Tapi yang sama batch masuk tu hari pun semua dah naik gred memasing.


Syukur. Alhamdulillah.
Walau kengkawan lain yang sama U dulu pun dah gred bagai bagai (tentah gred 54 pun dah ada gamaknya), tapi kita syukur je lah. Ada kawan kita yang lain masih terumbang ambing bertukar tukar kerja. Ada yg masih takde kerja. Jadi, syukur. Ada pencen, tetap pula tu.



Jadi, apa pencapaian selama 13 tahun?
Nanti kalau interview soklan feveret mesti tanya - apa sumbangan pada jabatan.

Sumbangan saya pada jabatan - bla bla bla bla.


Lama kan 13 tahun?
Lagi lama kalau nak tunggu pencen.

Ada lagi 22 tahun.
Nak pencen awal dah boleh ni. Huhu.



Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign