Pages

2 February 2017

Hello February!



Cliche lah kalau nak kata "kejapnya dah bulan 2"
Tapi, nak cliche jugak.
Kejapnya dah bulan 2.


So, apa yg anda dah buat dalam bulan Januari?
Cewah.
Sebok tanya orang, aku ni apa yg dah buat dalam bulan Januari?

Haha.

Bulan Februari 2017.
Ada Hari Wilayah - cuti.
Ada hari thaipusam - cuti.
Ada hari birthday myDH - tak cuti.
Dan ada hari kraf.

1 Februari 2017.
My precious gift from Allah dah 8 bulan.
Alhamdulillah.

Oh.
Dah masuk Jamadilawal.
Ayok. Ayok. Puasa baru ganti 2 hari ni.

Eh. 2, ke 3 hari?
Ha.. dah lupa plak. Haha.

Sket je lagi nak masuk Ramadhan ni.

*semakin banyak cerita tertangguh.
*cerita kenduri akikah Rizq Iskandar - boleh baca dulu cerita dari kawan2 blog yang lain. Gambar pun tunggu dari official PG. Tapi, ada kengkawan dah upload kat FB n IG, bleh tgk gak dulu. Hihi.

2 juta komen

Nak cliche jugalah. Kejap betul masa berlalu. Dah masuk bulan 2.

maaf ye ida tak dapat datang...teringin nk jumpa bb rizq tau

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign