Pages

26 January 2017

Discussion Group Dr Tasha

Heee.
Rasa rasanya dulu pernah ada entry gini.
Masa tahun lepas.
Rizq pun belum ada.
Tapi, asyik delay. Langsung tak jadi.
Cumanya, lps dari tu, sy dapat new friends and trus ada whats app grup pun.

Ok.
Dr Tasha still nak buat discussion group tu.
And, rasanya ini peluang baik pada rakan rakan TTC untuk join.
Ye lah. Percuma. And dapat terus berbincang dgn our expert dalam bidang ni.

So, untuk rakan rakan TTC.
Feel free to join.
Oh ya. KL Fertility akan berpindah ke DC Mall.
Sedikit masa lagi.
Tempat yang lebih luas, lebih selesa.

Ini detail yang Dr Tasha emel pada saya.

***
I hope Ida can let your TTC friends know that the following session is now scheduled mengikut different topics. Ask them to suggest any other topics jika ingin berbuat demikian. The discussion will be small presentation then leave lotsa time for discussion. Talk in mix BM and English:

All Saturdays and about 12 - 130pm
1. 25/2/17: A-Z mengenai rawatan IVF
2. 11/3/17: Ingin Hamil. Apa yang perlu dibuat?
3. 8/4/17: Kitaran haid tidak teratur dan permasalahan PCOS
4. 6/5/17: Permasalahan endometriosis dan saluran peranakan tersumbat

5. 15/4/17 We still have the normal IVF forum as usual. 

Do let me know which of your TTC friends is interested in which discussion ya. Can contact directly to Dr Tasha.

****

Sapa yang berminat nak join, boleh direct emel Dr Tasha di emel : natasha@klfertility.com
Just inform nak join sesi mana, and bagitahu dapat info dari Ida.
Okay.

Setakat ni ramai yang pilih nak pergi sesi 4. Yang ada topik PCOS tu. 
Tapi takpe. Just emel ja doctor. If masih ada kekosongan, boleh join. Atau boleh join yang lain lain jugak.

Atau ada yang nak tanya tentang rawatan atau pengalaman treatment saya dengan Dr Tasha, boleh emel saya - idaramli2011@gmail.com

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign