Pages

23 January 2017

Entry Baru

Ouuu...
Januari pun dah nak sampai ke penghujung nya.
Ada berapa entry je bulan Januari ni.
(T___T)

Ada byk cerita tertangguh.
Tapi, banyak lagi menda yg super important perlu diuruskan.
Masuk office terus sarapan kat tempat je.
Lepas tu buat kerja.
Pukul 10 - pumping session.
Tapi biasa nya dalam pukul 10.30 ke pukul 11.00 pagi.
Then sambung work work work.
Then kul 1 rehat. Makan. Pumping session again.
Work work work.
4.30 - pumping session and solat Asar.
Gitu lah rutin harian sekarang di office.
Not to worried sbb guna double pump.
So, masa tak digunakan terlalu lama.
Alhamdulillah, masih fully bf (7mths,23days)
and pray until 2 years :)

Oh.
Next week ada majlis.
Baru nak buat akikah dak Rizq.
Jemput datang ya semua kengkawan.
Kecil kecilan saja.

Piknik di tepi kolam.
Huhu.
Oraitlah.
Saja nak update.
Takde la entry "punch kad merah" tu sentiasa kat atas.
Huhu.

Ok.
Bye.


1 juta komen:

smg majlis berjalan lancar reen...amin...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign