Pages

12 January 2017

Cuti Cuti Lagi

Ngeh ngeh ngeh.
Rizq sudah ke Melaka.
Sudah ke PD.
Eh. Jap. Citer PD blum ada ek.
Ok ok. Nanti citer gak.
Sekarang kita pergi lagi satu negeri.
Mak bawak awak pusing satu Malaysia dulu, then baru kita melangkah keluar pula ya.
Hobi travel diteruskan dengan ahli baru kami yang juga nampaknya macam kaki travel.
Hihi.
Eh. Dak kecik ni, kalau pepagi kita cakap kat dia nak gi jalan, memang takkan dia nak nap lah. Mesti tahan mata sampai lah naik kereta. Hihi.
Kali ni jauh sket ya. Mak pun tak pernah pergi sini tau.


Yaih.
Cam biasa.
Mak yang tak sabar :P

3 juta komen

selamat bercuti2 Rizq cayang... =)))

wahh..syok la kapten, mak bwk pusing jln2..sebenonye mak yg excited lbh kannn..hehhe

ALia :
Tenkiu acik.. :D

ANN :
Ha..kena train dari awal utk jadi traveller. Hihik :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign