Pages

25 October 2016

#rezekiuntukrizq : Thank U, ankel, anty

Sebagaimana namanya, memang murah rezeki btol dakrizq nih.
Tapi, semua baby pun memang murah rezekinya. Kan?

Rizq = Rizki = Rezeki.

Oleh kerana lahir pada musim raya, makanya memang ramai lah yg datang melawat sambil beraya.
Dan Alhamdulillah, memang rezeki rizq, saban hari ada je hadiah, duit yg diterima.
Terima kasih sedara mara ibu, kawan2 ibu ayah yang bagi hadiah n duit kat Rizq.
Ada yg pos, ada yg kirim, ada yg datang terus.

Okeh.
Kat FB dah letak semua ni.
Tapi, as a token of appreciation, meh mak rizq buh kat sini.
Untuk kenang kenangan kita bersama.
Antara gift2 yg kaptenrizq dapat.
Adiah 1st. UKMSC bagi. Hihi.
Hospital tempat bersalin.
Hadiah pertama sampai.
Siap diposkan.
Dari auntie Marliza.
Tenkiu auntie.
Puas pakai rompers. Umur 3,6 and 9 month.

Beg dari auntie Siti Rohaya.
Kawan mak kat cawangan Penang.
Dia kirim pada orang yg datang HQ.
Tenkiu auntie :)

Ni mak sedara kite kasik.
Tenkiu makde Norlida.
Rizq suka sangat topi gi kobun tu. Hihi.
From auntie Mya. Kawan blogger mak.
Yang skrg dah jadi jiran kat KSU.
Hihi.
Untuk mak pun ada. Shawl.
Tq auntie :)
Kawan porem mak.
Auntie Dee n Auntie Hana.
Auntie Hana bagi nursing cover utk mak.
Set baju dari kawan opis mak n ayah.
Mak suka amik gambar cemni sbb mak kata cute!
Adik2 se-dept mak.
Masa derang datang kapten tidooo je. Hihi.
Thank u auntie Nad.
Baju ni pun kaptenrizq suka pakai gi jalan2. Hihi.
Auntie Monaliza. Bagi baju n duet raya juga.
Thank u auntie.

Auntie Syera. Dia kata dia tak dpt jengok mak n
kapten masa baru lahir. So, dia bagi adiah.
Tenkiu.

Ni dari secret admire. Hihi.
Sbb uncle ni tak bagi siarkan nama dia.
Bila lah kapten bley pakai kasut adibas ni,
eh! adidas lah. Ori tauuu.. Hihi.
Tenkiu ankel.
Oh, yang ni pun antara terawal yang kapten dapat.
Thank u auntie Zatul yg jauh di Batu Pahat.


Ada lagi yg mak tak ambik gambar.
Thank u. Thank u. Thank u.
Moga Allah terus murahkan rezeki makcik makcik dan pakcik pakcik semua :)

Nanti mak nak buka akaun Yippie untuk kaptenRizq. Lepas tu nak buka Tabung Haji n SSPN juga.
Simpan, nanti boleh pergi umrah dengan ibu n ayah :)

3 juta komen

Alhamdulillah..rezeki..nama pun Rizq kan..memang mencurah2 rezeki..Ida, saya ada e-mail nak tanya something..tapi ida x jawab lagi...

Salam Kak,


Saya dah berbulan tak jenguk blog saya baru tahu akak dah ada baby...! And dah lama rupanya menimang cahayamata...

Alhamdulillah and congratulations..!

Fieza :

Dah reply. Hihi :D

BnC :
Haaaa... sapraisss.. Hihi.
Lama tak lama pun..baru nak masuk 5 bulan. Hiks.
Akk doakan awak pun dikurniakan zuriat cepat2 :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign