Pages

18 October 2016

Bila Nak Cash Out

Puas pikir ni, nak buat entry apa selain dari melibatkan cerita #kaptenrizq tu. 
Huhu.
Akhirnya.
Ada satu citer.

Lama giler tak bukak nuffnang.
Sebab rasa macam kat opis ni tu ari tak boleh buka web nuffnang.
Bukan je web. Iklan menari nari kat atas n tepi blog pun tak nampak.
Jadi, memang tak amik kesah pun lah perihal nuffnang ni.
Lantak kamu situ.

Last cash out Februari 2014.
Mak oiii.. kemain lama.
Tgk balik earning history.
Dah 3x rupanya cash out.
Dan total 3x tu RM400++
Ai okay je. Rezeki juga tu walau orang lain RM400 tu sekali cash out sebulan sekali. Hihihi.
Ah lantak lah.
Ku menulis bukan kerana duit.
Kalau nak duit utk menulis, baik buat novel. Kan? Haha.
Tapi, bila menulis, lepas tu dapat duit, Alhamdulillah lah.
Ada takde, ratus ratus juga rupanya.

Lepas dah lama tak jenguk, rupanya dah bercambah juga lah earning dalam tu.
Boleh dah lah kalau nak cash out.
Lepas lah kalau nak beli car seat baru dak rizq. Car seat skrg dah sempit.. (tapi ibu kena tambah duit lagi lah. Haha).
Eh. Termasuk juga citer kapten tu.
Ampun. Ampun. Huhuhu.

Ok lah.
Tah pehapa kan.
Pusing2 ada citer baby gak.
Lelama memang kena kecam gak la ni dgn ahli TTC seluruh alam yg lain.
Kui kui kui.

Oh. Hari ni happy sbb nak dapat cooler bag baru.
Haha. Pitam la ada new addiction plak skrg ni.
Beli barang2 yg berkaitan EBM.
Plastik storage pun ai teruja nak beli tau.

Ehhhhh...
Ok lah ok lah.
Memang kena kecam ni.
Hashtag #ttcianlupadiri.
Hashtag #sukahatikaulah.

Kah kah kah..
Byeeeee....!!

1 juta komen:

gelihati baca entry kekDa ni.
tak payah mention kecam2 tu kekDa, kekDa da termasuk blog emak2 da ni.
stay calm and keep update je. buh je entry precious captionRizq tu, I suka je hendak baca, skrg2nya boleh pinjam pengalaman kekDa :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign