Pages

26 October 2016

Alamak! Lama Tak Buka Emel

Alahai.
Maaf.. maaf.. maaf..
Sorry sesangat.
Sy lama tak buka emel [idaramli] tu.
My bad.
Padahal apa apa saya suruh emel kat situ kan.
Lagi sekali.. sorry tau.

Bila Fieza bagitahu kat komen semalam, baru lah buka emel.
Rupanya ramai yang feedback pada entry "berkaitan"
Okay. Okay.
Nanti saya reply / w.app eh.

Emel idaramli tu biasanya saya buka kat tab, tapi skrg lama nau dah tak buka tab.
Tu yang tak perasan emel masuk.
Okay pas ni sy janji sy buka emel tu hehari.
Utk blog ni sy masih guna emel cikstoberi.

Okay, apa apa emel je okay.
Esp rakan rakan TTC - yang nak tanya apa-apa, feel free to email me.
If nak tanya berkaitan treatment sy ke apa ke, email je.
Worries not :)
Nanti sy reply laju laju 




Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign