Pages

11 November 2015

Kursus Di Melaka

4 - 6 November 2015.
Di hotel Ramada Plaza Melaka.
Bengkel sebenarnya ni.
Bengkel Pelan Perancangan Strategik Sumber Manusia.

Kira cam membincangkan pelan sumber manusia kementerian.
Semua jabatan under MOTAC ada lah.
Course under MOTAC ni biasalah.
Bilik mesti sorang satu. Brrr..
Last year kat PD pun camtu.
Tapi, kali ni okay lah. Takde la terasa keseorangan sangat.
Hotel ni pun rasa macam "meriah"

Sbb ramai penghuni nya.
Pelancong2 mmg ramai.
Lepas tu dia macam hotel yg baru refurbish.
Masuk pun bau cam baru baru je peralatan.
Buka je tv terus ada greeting.

Bilik luas.
Siap ada sofa bed macam kat Avillion Admiral Cove jugak.
Silap masa check in tak tanya katil king ke apa. Ingat mmg dapat katil king la kan. Ah. Takpe lah. Malas nak mintak tukar since ramai kengkawan lain pun duk tingkat tu. Kang mintak katil king kena tukar tingkat lain pulak. Tak mau!

 Toilet pun okay. Luas.




Tak dapat pemandangan sungai tu.
Cuma nampak laut. Okay lah jugak kan.



Bilik course pun okay je. Lagipun konsep bengkel/discussion, so takde la rasa macam classroom ke apa kan.


Cuma, tandas kat bilik course tu cam hampagas sket la.
Bukan je takde hose paip tu, air pun takde.
Bukan maksud air takde. Ada la kat sinki tu.
Cuma, dalam toilet tu just ada toilet semata. Kadang, kalau toilet yg takde hose pun dia ada air keluar dari toilet tu kan. Ni takde. Giler ke hapa nak suh "salet" camtu je.
Idok le teman weh.
Sanggup teman naik bilik teman kat tingkat 12 nun. Haaaa.... 

Makanan pun okay. Byk choice.
Ye lah,banyak mana pun kita nak makan.
Cuma, ai tak makan nasik. Eh. Nasik hehari pun kita makan kan.
Kita makan la yg kita jarang makan. Giteww...

Penceramah dari INTAN.
Okay je lah. Pagi hari kedua tu dengar dia nyer talk.
Petang, grup discussion.
Siang aku aktif lagi utk join discussion.
Masuk malam aku dah rengsa. Haha.
Terus rasa cam nak tido je.
Tak sabau tunggu esuk nak balik.
Dan esuknya abis pun awal (hari Jumaat kan).
Driver pun siap ada dah kat hotel. Terus la desup balik. Hihi.
Pastu mintak kat boss nak balik rumah terus. Sampai ofis pun dah dkt kul 3pm. 
Nak rest. :D

Group photo.

3 juta komen

rine kalau gi kursus mmg usha bab2 makan je..
hahahaha..dasar suka makan kot

uhuhuhu...mmg nangis dapat toilet tak best cenggitu...kat msia jarang sgt nk jumpa toilet yg x dop air ni...

akk kita mcm le rs sesuatu hehehehehhehe :)
dr kata2 akk tu...heheheheheheh jeng...jeng2..kongsi la kak :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign