Pages

16 November 2015

Selamat Hari Isnin


Selamat hari Isnin uols.

Brr... hari Isnin hari yg lemau.
Nati mula la mengantuk la apa la.
Banyak berehat sgt weekend skrg ni. Tu menjadi jadi.
Ingat nak keluar gi Perfect Living kat PWTC weekend tu ari.
Memang tak la.. maleh. Alah, nak carik pintu sebenarnya. Folded door tu.
Takpe lah. Nanti nanti lah.

Last week kerja 2 hari ja.
Jumaat tu masuk kerja pagi. Pastu gi klinik. Dapat MC.
Pastu kan ada berita CT Nurhaliza pregnant kan.
Hehe.

Memula ingat CT sendiri announce. Rupanya dari "sumber".
Tu aku kata tu. Susahnya menjadi Siti Nurhaliza.
Org awal2 pregnant ni tak boleh stress.
Heharap Siti okay okay saja ya.
Rilek tau. Keep calm.

Lepas tu macam banyak menda dalam schedule smpai bulan 12.
Next week ada interview HLP (Alhamdulillah, dapat temuduga).
Pastu kena buat ujian khas dia plak. Secara online. Aiyarkkk..
Pastu now ni lagi sebulan nak gi family trip.
Aku tak buat any preparation. Tiket feri patut kena booking dah ni.
Cuti sekolah harus la orang ramai.
Tak buat pun jadual apa seme. Main redah je lah. (T___T).

Aku kalau bangkit pagi Isnin ni sure cakap ke myDH
"lambat lagi eh nak Sabtu"
Harus la dia marah marah. Baru je masuk pagi Isnin.
Huhu.
Lemau la weh. Lemauuu.

1 juta komen:

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign