Pages

4 November 2015

Tesco Online Kali Ke2


Baru 2x kali beli barang online Tesco ni.
Yang 1st dulu ada juga buat entry.
Mana tah. Malas nak carik.
Yang ni order lagi sbb masa tu jerebu teruk.
Malas nak keluar rumah plus mmg takde mood nak berjalan2 pun.
So, order online.
Kali ni bagus.
Memang depa hantar sampai depan pintu.
Dulu, guard tak bagi masuk. Dia park lori dia depan pagar, pastu kami kena turun pi amik. Masa tu mmg rasa serik dah takmo order sbb lebih baik la pergi je terus Tesco tu kan.
Dah kita sendiri jugak kena usung bebarang tu.
Rengsa betul masa tu. Rengsa dengan guard yg kerek tak bagi lori Tesco masuk dan juga org tu yg takde inisiatif nak antar barang sampai atas.
Sekarang guard pun dah tukar sykt lain. Guard yang ini elok sket pengurusannya.

Kali ni tetau dia call 'saya dah ada depan rumah cik Ida ni'.
Good.
Kita perati dari atas, lori dia mmg parking luar pagar.
Dia guna troli hantar barang kita.
Takyah la sesusah nak pikul beras segala kan.
Agaknya ada juga blok2 lain dia hantar jugak kan.
And kali ni semua barang di order ada. Takde yg dia ganti2.
Sokay lah.

1 juta komen:

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign