Pages

12 November 2015

Susahnya Menjadi Siti Nurhaliza

Huhu.
Kecoh 2,3 hari lepas.
Sampai masuk paper sana sini.
Online lagi lah. Tak terkata orang bercerita kan.
Macam berita penting kepada negara nih. Huhu.


Aku mmg tgk IG gmbr susu kambing tu.
Lps tu baca komen mostly kata Siti mengandung.
Sbb minum susu kambing campur kurma.
Huhu.

Tapi, mmg susu kambing dan kurma minuman orang pregnant ke?
Aku rasa macam lagi tak lalu je kot kalau minum susu kambing ni.
Lelebih kalau awal pregnant. Bau je dah cukup la utk memualkan. Lain lah dah masuk 5,6 bulan tu.
Aku ni susu biasa pun rasa tak lalu apatah lagi nak susu kambing. Memang lah tidak jawabnya.
Pulak tu bukan kambing ni asasnya 'panas' ke. Sesuai ke orang 1st trimester makan/minum menda2 berasaskan kambing ni? Tak berani oiii....

Tu pada pandangan aku lah kan.
Kut mmg dia pregnant and RE/Gynea dia advise gitu, idak la kita tahu kan.
Atau dia dah pregnant 3,4 bulan ke kan.

Susahnya menjadi Siti Nurhaliza ya.
Ye lah kan.
Siti kan Msian sweetheart.
Semua orang pun tertunggu2 berita dia mengandung.
Dia kawen 2006 kalau tak silap. 
Lagi lama tu. Next year dah 10 tahun pun.

Apa pun, bertabah je la yer Siti.
Kita sebaya, tapi awak kawen awal 2 tahun dari saya.
Awak lahir awal tahun, saya plak akhir tahun.
Saya pun sama macam awak, pelbagai usaha juga dah buat utk dapat zuriat.
Ada rezeki kita, InsyaAllah, ada...
Kita doa banyak2 ya.
Dan mohon orang lain juga doa baik2 je utk kita :)

2 juta komen

celebrity...selangkah dia jalan, sejuta mata memandang... i doakan yg baik2 je buat ct :-)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign