Pages

7 February 2014

Pandora Charm - Valentine's Collection 2014

Charm Pandora utk Valentine collection ni sangat la 'omnomnom'.
Sbb dia macam sweet sangat kan. Love love, pastu kaler pink pulak.
MyDH kata kena ada charm batu batu gak.
Baru 'nampak' sket.
Cam Mastura pakai tu katanya.
(Mastura - Bukan Kerana Aku Tak Cinta).
Oh. Baru 'nampak' sket yer... suh beliau belanja sebijk dua lagi charm ni kang. Huhu.

Aku suka la pulak tgk charm FANCY PINK SPARKLING HEARTS SPACER
Adehh.. kena carik gak time nak ke KLCC nih.
Dapat tambah sejibik pun jadi lah kan. Huhu.
Tu hari ingat nak tambah sebijik dua masa bonus.
Tapi dah melayang ke juicer tu hari (T___T)
So, cemna? Sadissss.....

Nah cuci cuci mata dulu.
Ni Pandora Inspired kot. Kredit Charms Addict.
Yang aku suka tu dia tulis space in my heart.





Giler ah kalau dapat buat penuh camtu (T____T)

2 juta komen

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign