Pages

5 February 2014

Edisi Camouflage Long Skirt

kredit : Here
kredit : Here
Haha.
Sebenar nya aku tak berapa nak berkenan design camo nih.
Seluar ke apa ke. Mmg takde rasa nak beli pun.
Walau arwah ayah ku dahulu bekas askar, tp aku takde plak rasa ke-askar-ian dalam jiwa nih. Hihi.

Tapi, bila napak skirt Camouflage ni, eh, cam bes plak.
MyDH pun kata oke.
Jadi. Beli. Haha.
Masa tu gi kat Busana Bazaar depan bangunan Mara yg baru tu.
RM30.

Cuma cemana nak disuai pakai kan yer.

camo skirt
kredit : Here
Gini oke kut kan. Lagipun aku suka pakai cardigan. Pastu aku baru beli hi-cut sneaker. Hihihi.
Tapi kalau bertudung, lagi plak shawl, tak serabut ke nengoknya?

Gini pun oke kan. Sweet ja. Boleh dipertimbangkan.
skirt design askar
kredit : Here
Masa tu ada gak dia jual kaler camni.

kredit : here
Takpe. Nati kita mix n match kan yer.
Hihihi. Hi cut sneaker pun dah ada. Beli murah2. Online sajork. Sbb aku bukan reti nak pakai kasut sgt. Asyik bersandal saja.
Hujung mggu ni Insyaallah ke Melaka jap.. jadi boleh la pakai gi jalan2 cari Coconut Shake. Hihiw.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign