Pages

24 August 2010

~Pasal Result PTK~


Haha.
Manyak syok ah.
1st time ber result kan TH.
Hahahaha.

Puas ati aku kan.

Tp rasa2 ada tak ber mulut longkang yg kata
"patut la dia tak amik exam tu. Dia tau dia nak dpt 41"

Hello..excuse me.
Sapa yg ckp camtu atau ada niat nak ckp mcm tu, meh aku terangkan.

Exam ni bila - ujung bln 4 kan? Masa aku bising2 nak cuti gi Perlis tu kan. Ada kat entry sini
Aku intebiu pun bln 4.
Dpt jawatan baru bln 6.
Takkan la ms bulan 4 da siap sedia tau dpt jawatan baru kan. Tak masuk akal.

Tp kan, ada gak yg ckp camni kat my dear :
"ha..ni hang la tak bagi bini hang amik exam"
Dah la masa tu dlm lif. Seb bek tak ramai org.
Tp my dear bagi sedas gak kat org tu.
"dia mmg malas nak amik sbb result duk tang tu gak. Dh langgar dinding dah"
Ngeh! pandai gak laki aku ni mem fire org eh.

Dah tu. 3 ke 4 kali tah aku amik duk dpt aras 3 je. Baik takyah pegi.
Dah la berhari hari PTK skang nih. Maleh aku aih.
Jadi dia amik result yg 1st aku amik dulu. Thn 2007. Aras 3.
Tp skang da terbatal lah. Itu jawatan lama. Da tak terpakai. Ngeh ngeh ngeh

Jadi skang puas ati. Aku kembali dlm tempoh percubaan.
Sethn la aku freeze tak amik PTK. Buat soklan je skang nih.
Yaih..syiokkk..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign