Pages

25 August 2010

~Pasal Epal Besar~


Ngeh ngeh.
Sedap dap dap.
Nom nom nom.

Berbanding JCO aku adalah lebih menggemari Epal Besar ni.

Kami laki bini mmg sker la makan donut Epal Besar nih.
Kalo mcm terliur tingin tu lelaju la pi Jusco AU2.

My feveret ever is chocoholic.
My dear lak sker..err... entah. Yang alien tu pun dia sker. Suma leh telan lah dia.

Td gi kat web dia.
Saja main2 vote donut kegemaran.
So, aku adalah semestinya vote chocoholic.

Bila tgk result.

Eh. chocoholic tak menjadi feveret org lain.

Ramai pilih say cheese.
Sedap eh yg tu. Aku tak penah rasa lagi ni sbb dia napak tak tempting utk selera aku.
Aku kalo pilih mmg yg cekelat je la.

Apsal org tak suka chocoholic tu.
Sedap giler wes.
Full of chocolate. Atas mmg penuh la coklat. Then kat dlm pun filing wif chocolate gak. Bayangkan la masa gigit donut tu dia nyer cekelat melimpah2 keluar dari donut dan kadang kalo tak berhati2 leh menitik kat baju mahupun tudung. Heh!!!. Ekekekeke. Harus kena ada tisu nak lap mulut. Hik hik.

Sedap wes... tsskk...tggu la nati nak pi beli lah.
Skang tak la craving sgt.

So, donut mana menjadi pilihan korang??

(sumber gambar : Big Apple)

**update : sbb skang ni kan tgh 'hangat' pasal halal haram ni kan. So, aku da check kat web JAKIM. Search Big Apple then akan kuar Big Apple InterAsia Sdn Bhd. Ini adalah sykt Big Apple. Jadi jgn ragu2 sbb dia mmg ada pengesahan Halal till 15/02/2013. Boleh klik sini. Nak carik sykt lain pun buleh - JAKIM

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign