Pages

25 April 2018

2 Years Old Boy Photo Shoot

Rizq dah nak turn 2 tak lama lagi.
So, jom kita carik idea apa props yang akan kita gunakan utk photo shoot tahun ni.
Last year, idea je ada di sini.
Tapi, yang jadi adalah begini.

Best gak studio photo shoot  ni.
Jadi, tahun ni mak Rizq decide untuk studio photo shoot lagi.
Tema dah ada sebenarnya.
Slot untuk photo shoot pun da booked.
So... tungguuuuuu...

Sekarang ni kita nak carik props dia ja.
Jom tengok!

Last year mak Rizq buat sendiri number 1.

Rasa memang nak beli lah blackboard kecik tu.
Huruf tu boleh order kat shopee ja.

Yang ni kang nak kena usung pulak segala keta dia.

Pegang 2 belon.


Atau nak senang beli no. 2 ni ja.
\
Saja letak gambar ni.
Smart kan. Mak suka.
Tapi, tak sesuai dengan cuaca negara kita
nak pakai camni. Huhu.

p/s : Dah lama juga tak buat outdoor photoshoot. Maybe nak buat masa 10th wedding anniversary nanti. Macam best jugak kan. Dapat buat kat tepi pantai ka, kat Cameron Highland ka. InsyaAllah. Boleh..boleh...

1 juta komen:

wah..nak tengok hasilnya..mesti somel

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign