Pages

20 April 2018

Pesta Buku 2018 - PWTC

Yey! Pesta buku datang lagi.

Setiap tahun dari tahun 2000 kot, tanpa gagal mak Rizq gi pesta buku ni.
Kecuali masa tahun 2016. Masa tu memang lah pregnant pun. Pulak tu depa pi buat kat Maeps sanun. Memang tidak lah nak pergi.

Last year pegi. Sbb dah buat kat pwtc semula.
Bawak dak Rizq.
Tapi masa tu okay lah lagi sbb dia duk elok je dalam gendongan (baby wearing).
Sekarang kau try tgk.
Mau dia menyusup2 entah ke mana2 nanti.
Ayah Rizq kata tak payah la.. awak gi je ngan Puspanita.

A ah kan.
Sebagai AJK Puspanita, mak Rizq pun w.app kt grup puspanita, suggest utk buat rombongan che kiah ke Pesta Buku. Hew..hew...
Hai. Lama lah sangat rasanya tak membaca novel.
Beli - tapi tak baca.
Tapi, tetap rasa nak beli.
Kalau pergi nak beli buku apa eh?
Hehe.
Tak fikir lagi. 
Tapi, memang kena pegi.
Bau buku tu satu ketenangan tau.
Best nya!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign