Pages

21 December 2016

Masih Tak Sempat : Birthday, Anniversary

Huwa.
Tak sempat juga.
Cerita ceriti makin bertambah.
Tapi, takde kesempatan nak menulis.
Bila ada kesempatan macam takde mood pula nak menulis.
Nak biarkan blog ni, cam sayang pula.
Tapi, serius. Sayang pula tak jot down kesah kesah kaptenRizq.
Lepas tu, akhir tahun biasa kita buat wrap up.
Ala....
Nanti lah kita cari masa.

Kali ni pun byk cerita nak tulis.
Cerita famili vacation kat PD. First time for kaptenRizq gi cuticuti ngan sedara mara. Lepas sorang, sorang dok dokong dia. And dia cam biasa. Sempoi je. Takde ragam ke apa pun.
Lepas tu cerita pasal rumah dah siap pasang laminate floor (tak memasal!).
Cerita raikan boss yang nak bersara.
Semua ni, semua best best belaka.
Tapi tu lah. Takde masa lah sangat.
Sekarang ni cam cramp nau kat office dengan meeting bagai bagai.
Ni jap ni ada meeting ni. Esuk petang ada lagi.
Tu ari ada beli kat Groupon, voucher spa kat hotel sebelah.
Entah bila nak redeem pun tatau.
MyDH kata, gi lah waktu hari Jumaat.
A ah kan. Ye tak ye.
Eh. Voucher ni nak claim kat myDH lah since dia tak bagi apa2 lagi waktu bufday tu ari. Ada la. Sebiji kek makan makan kat PD. Hihi.
Ha. Anniversary pun tak buat entry, birthday pun tak buat entry ek.
Selalu tetiap tahun buat.
Lupaaaaa....!

Jot kat sini je lah.
13 Disember 2016.
Happy 8th Anniversary to us.

Diam tak diam dah 8 tahun.
Tahun ni, hadiah paling berharga dari kami adalah hadiah kurniaan Allah SWT.
Rizq Iskandar.

Dan juga.
14 Disember 2016.
Happy 37th birthday for me!

3years more utk tukar no kat depan tu.
But.. its okay.
Walau pun, tahun 37 ini baru dapat bergelar "ibu", 
Walau orang lain anak nak masuk U dah.
Walau orang lain anak dah bersunat bagai dah.
Alah. Takde hal lah. Rezeki orang ni kan lain lain.
Allah tahu apa terbaik untuk kita.
So, chill.

Terima kasih pada kengkawan yang wish.
Kat FB, mmg ai disable reminder utk birthday.
So, takde la wish berderet2. Haha.
Sis memang nak konsep, orang ingat lah. Tak ingat takpe, takde hal punya.
Kah kah kah.
#sismemangpoyo
#sisbajetglamer
#nakkecamsiskecamlah

Rasa nak pergi bercuti lagi lah!
Nak rest duduk ontok ontok dalam bilik ja.
Hurm. January paling bagus nak pi rest nih.

1 juta komen:

kakak cari masa dulu.....kita tunggu cerita2 best dari kakak ok....hehehe... kiss kiss utk kapten rizq ya... =)))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign