Pages

1 December 2016

1 Rabiul Awal, Welcome December

Hari ni 1st December 2016.
Bersamaan 1 Rabiul Awal 1438. Senang ingat. Sama je ngan bulan omputih. Hihik.

Dah Rabiul Awal weh.
Lps tu Rabiul Akhir, Jamadil Awal, Jamadil Akhir, Rejab, Syaaban.
Dan Ramadhan.
Aaaa... 5 bulan to Ramadhan.
Ganti puasa belum buat sehari pun lagi.
30 hari okay -_-"
Takpe. Next month kita start okeh. Gigih ni gigih. 

Bulan December is "my month"
Hihi.
Bulan ini ada hari saya beralih tahun.
Bulan ini ada hari kami beralih anniversary.


Dan mulai tahun ni, December juga adalah bulan "half of the year" utk si kapten Rizq ☺



6 juta komen

kite punnn...xhabis ganti lagi..omggg!kjp sgh masa berlalu

nk wish in advance la..hihih..
happy birthday kak..happy versery2 too..moga sentiasa sihat sejahtera, isteri solehah, ibu yg kuat dan bahagia hingga jannah k:)

Entry ni pendek sangat

Kannn...kejap sgguh masa berlalu.

Tenkiu..tenkiu for d wish :D

ADAM :
Hihi.. tak bleh nak tulis pjg2 dah skrg ni :D

hi, saya datang singgah sambil follow sini :)

happy besday kekda @ ibu rizq :) semoga trus diberkati dan diberi kesihatan yang baik :) amin

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign