Pages

9 December 2016

Happy Long Weekend

Hai uols.
Rasa macam lama dah tak menulis memacam.
Kekangan masa.
Kat ofis agak tight schedule sbb ada menyelit pumping session.
3session.
Tak blh la nak berlama lama.
Memacam nak cerita sebenarnya.
Nak citer pasal kaptenRizq yang dah 6 bulan.
Nak citer waktu introduce solid food kat dia.
Nak citer pasal tiles kat rumah yang meletop n pecah.
Nak citer laminate floor.
Nak citer pasal office.
Nak citer itu, nak citer ini.
Tapi tu lah.
Nak buat draft pun tak sempat weh.

Nanti nati lah yer.
Minggu depan ni akak cuti. 
Cuti cuti bersama family.
1st time for kaptenrizq bercuti ngan opah and sedara mara dia.

Till then,
happy long weekend uols.
Esp Selangorian - untung arrr (-_-)


1 juta komen:

Salam, since i cannot comment kat post Rawatan Fertility : Private or Govt Hosp tu (maybe akak disable comment) tapi nk tanya, apa side effect Clomid? sbb saya baru lepas 2 cycle clomid dan Duphaston, Alhamdulillah 2x period saya datang elok 28hari, x macam sebelum ni, 2bulan sekali and x tentu pusingannya

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign