Pages

5 April 2017

Ke Matta Fair

Ni last month.
18.3.2017.

Mak kan memang gedik2 suka gi MF nih.
Thn lepas tak pergi sbb pregnant.
Thn ni acu cuba naseb tgk.
Sebab nak survey gi USS. Pastu famili trip.
Depa nak ke Sabah (semula).
Last 2 year kan dah plan.
Tup tup bulan 6 gempa bumi, terus tak jadi.
Then skrg plan semula.
Tapi, tak beli la skrg, tunggu MF bulan 9 punya utk bulan 12 punya trip.

Kami bawak si kecik tu.
Naseb behave dia.
Dah la ujan petus plak ptg tu.
Ha. Kami gi petang.
Diam je dak kapten tu.
Ayahnya buh dia dalam carrier.
Sblm tu kami gi Sogo dulu. Pastu baru gi PWTC.
Dia tertido dari Sogo tu. Naik tren smpai PWTC pun masih tido.
Lps dia bangun baru masukkan dalam carrier.
Orang ramai. Tapi dia tak resah.
Cuma, dia takmo feeding kalau ramai2 tu.
Hilang fokus gamaknya.

So, apa kami dapat?
Tak beli apa pun.
Ingat hari Ahad tu nak repeat.
Tapi malas!
Haha.

Ingat kot USS ada la murah.
Sama je kot. Beli online pun blh.
Pastu ingat nak beli voucher Avani, Sepang.
Dah dapat harga murah. 400 camtu lah.
Dah nak beli ni. Tapi bila fikir2 balik - Avani ni atas laut n ngadap laut. Bawak pulak baby kan. Dah la pernah baca review kat mana ntah, dia kata dia bawak baby gi Avani, balik dari situ baby dia tak henti2 menangis smpai kena pi berubat. Whohoho. Better elak lah, kan?

Pastu tgk Lexis.
Pun cam best.
Dalam pertimbangan.
Tapi sbb tak pergi semula, tak beli la Lexis tu kat MF.
Tapi, mak beli online. Hihihiw.
Dia smpai 31.12.17. Okay lah kan. Beli je dulu.

Weyyyy... I need holiday lah.
Serius.

Bulan 4 ni tak boleh ke mana sbb anak buah nikah.
And kenduri belah dia juga.
So, mmg berjalan ke rumah pengantin perempuan je lah kiranya.
Depa sewa homestay.

Aduh. Lama gila kot tak holiday/travel.
Bintatttt !!!!!!


1 juta komen:

Betul..Need a holiday too..hehe

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign