Pages

31 March 2017

Bye March, Welcome April

Dan.
Kurang 2 bulan lagi ke Ramadhan.
Sempat ke abis ganti posa che da??
Haha.

Rasanya semua blogger dah tak menulis, kan?
Rakan2 lain pun jarang sgt dah menulis.
Termasuk lah me myself.

Ada menda nak cerita.
Banyak menda nak cerita.
Tapi, tiada masa dah.
Kt ofis, kalau pun ada masa terluang, mmg ada menda lain nak dibuat.
Dalam bulan ni, macam2 juga berlaku.
Uruskan temuduga naik pangkat.
Dan masuk juga temuduga naik pangkat.
Dah tahu pun keputusannya.
Allah sebaik baik perancang.
Allah tahu apa terbaik untuk kita.
Takpe.
Worries not.

Jadi,
Bye March.
Welcome April.




My precious son-shine dah 10 bulan esuk.
Alhamdulillah.
2 months lagi dah not baby anymore.
Huhu.
Kejap betul masa berlalu.
Setahun yang lepas masa ni tengah berat membawa perut ke hulu ke hilir. Hihi.

Nak cerita perkembangan dia dalam ni. Tapi asyik tertangguh.
Oh. My precious Rizq still fully bf.
Alhamdulillah.
Allah permudahkan rezeki ini.
Nak cerita juga journey bf ni.
Menarik sangat. Khas utk rakan TTC, supaya rakan2 semua bersemangat untuk memberikan yang terbaik untuk anugerah terindah ini.

So, be good, be nice.
Buat baik pada semua orang.
Berikan pertolongan pada yang memerlukan.
Senyum selalu.
Jangan harap balasan dari manusia.
Allah ada.
Sentiasa untuk kita.



Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign