Pages

21 April 2015

Salam Bulan Rejab

Assalamualaikum.
I'm backkkk...
Hihi.

Dah 2 hari kita di bulan Rejab ya.
Dah 3 hari saya kembali ke tanah air dari Tanah Suci.
Alhamdulillah, segala urusan berjalan dengan lancar.
Bermula dari tarikh pergi 6 April, sehingga lah touch down KLIA 18 April 2015.

Banyak cerita yang ingin dikongsi bersama.
Dan masa kat sana ada juga lah post gambar2 kat IG.
Hanya IG je yang aktif. Yang lain semua de-activate kan.

Hari ni baru masuk kerja.
Tak tune lagi nih.
Ada mamai mamai lagi. Hihi.

Belanja satu gambar dulu.
Tempat mustajabnya segala doa.


8 juta komen

yeayyyy akak dah balik!
alhamdulillah..
x sabar nak baca citer pengalaman akak kt sana.. klu akak share la hehe

BESTNYE KAK!!!!

cepat update kekda x sabar nak tgg cerita kekda :)

alhamdulillah allah permudahkan semuanya .... baru blk mesti nak serasikan dgn situasikan ...

Alhamdulillah...selamat kembali KekDa! Tak sabar nak sambung baca entri gi sana...buat cepat2 kak, tau!

Ya Allah...rindunya nak pi sana... T-T
sila up cepat2 entry psl kat sana ya... kasik ilang sket rindu i ni kat makkah n madinah... heheheh

alhamdulillah..tak sabar nak tunggu n3 akak seterusnya..

alhamdulillah :) saya dah follow blog akak :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign