Pages

4 June 2019

Selamat Hari Raya; Syawal 1440H

Selamat Hari Raya semua.
Kita terus jawab soalan2 cliche lah ya. Haha.

Raya kt mana tahun ni?
- Perak
(sbb swap dgn raya haji. Suppose tahun ni turn mentua tapi raya haji kami sefamili, InsyaAllah, nak buat korban di PJ, maka kita swap)

Start bila cuti?
Jumaat lepas raya tu.

Lama ke cuti?
Lama la jugak. Masih kerja sampai Selasa. Then cuti Jumaat, Isnin n Selasa.
Sbb kami taknak saing dgn parents yg ada anak sekolah.
Mula nya plan nak balik hari Isnin supaya buleh la rest kt KL dulu.
Sekali nya deme start sekolah hari Selasa yer.

Ate nya.. 

Baju raya kaler apa?
Purple.

Tema kami satu dept.
Heee... hee.. memang pakat dari awal tau.
Supaya nanti masa jamuan raya, dept kami sedondon je.
Tema pilihan kaklong kawasan lah. Haha.
Takde lah. Sesama pilih. Kakak okay je kalau kaler lain.
Derang yg setuju nak kaler purple.
Memang kakak pun tema purple.

So, itu lah soalan2 cliche, kan?
Semoga selamat semua pergi dan balik ke kampung halaman tercinta.

3 juta komen

Salam Aidilfitri 1440H. Maaf Zahir Batin =)
Taqobbalallahu Minna Wa Minkum..

Selamat hari raya..maaf zahir & batin =))

Selamat hari raya aidilfitri :)

www.maisarahsidi.com

Terima kasih atas komen anda :)

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign