Pages

6 December 2017

Welcome December

Sudah sampai ke penghujung tahun 2018.
Memang cepat masa berlalu.
Sekejapan je dari Januari till December.


Bulan December.
Bulan anniversary kami. Yang ke 9.
Bulan birthday mak Rizq. Yang ke 38. Hehe.
Oh ya. Rizq Iskandar juga dah masuk 18 bulan.
1 tahun 6 bulan.
Dah tak berapa nak infant dah.
Dan masih ada rezeki untuk bf Rizq.
Alhamdulillah.
Walau supply agak low skrg.



Moga yang baik baik aje untuk bulan 12 ni.
Oh ya. Kami baru balik dari famili trip.
Sabah.
5 hari 4 malam.
Alhamdulillah. Berjalan lancar.
Rizq pun sihat. Smooth semua.
Bf baby memang less crancky and convenient sangat.
Nanti kita cerita bab travel ini ya.

So, dah nak masuk tahun 2018.
Apa yang anda buat untuk diri anda dan masyarakat pada tahun 2017 ini.
Juga, bagaimana amalan kita sebagai khalifah Allah di muka bumi ini.

2 juta komen

sekejap je dah nak habis tahun ni kak kak ida..

Alhamdulillah lancar semuanya :)

www.maisarahsidi.com

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign